| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [čt] 01 11 2007 4:24pm Předmět: |
|
|
Tyyy jojo Drahousku, ted jsem si prohlizela fotky z Copland Tracku a musim rict, ze z tohoto pohledu je to tam fakt nadherny. Taky jsem si vzpomela na Slovensky raj, tam to bylo taky nadherne, jen me mrzelo, ze jsme se nemohli vykoupat ten posledni den v tom prirodnim krateru...ale co, vsem dnum jeste neni konec, treba se tam zase nekdy podivame  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [ne] 04 11 2007 4:29am Předmět: Re: nechybi Ti tam nekdo |
|
|
| werdinek napsal: | | Drahousku, dneska v poledne mi volal Honza, ze je v cechach.. a mel pravdu, ted vecer jsem si to zkontrolovala.. a kde jsi Ty?? Hm?? hm?? |
To je ale zmetek vid, takhle me tu nechat Ten se tak ma. Ani nevite jak jsem za posledni dva tydny v lese jen o cinskych polivkach, musli, a cokolade vzpominal na uopence, nakladanej hermelin, svickovou a podobny veci Jinak, myslim, ze budu doma brzo. Doufam, ze co nejdriv. Ted pujdu zpatky do hotelu(jojo, hostel byl plnej a tak nam pani nabidla ze nam da slevu v hotelu(pod nami je jedina hospoda na ostrove a dam si tam s frantikem, dvema anglicanama a japonkou pivko, koupime nanukac a cake a pujdem na molo oslavit zapad slunce kterej jak jsem ted si uvedomil je na druhy strane ostova, no ale to nebude vubec vadit
Takze prijedu co nejdriv  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [ne] 04 11 2007 4:35am Předmět: |
|
|
| Kamik napsal: | Tyyy jojo Drahousku, ted jsem si prohlizela fotky z Copland Tracku a musim rict, ze z tohoto pohledu je to tam fakt nadherny. Taky jsem si vzpomela na Slovensky raj, tam to bylo taky nadherne, jen me mrzelo, ze jsme se nemohli vykoupat ten posledni den v tom prirodnim krateru...ale co, vsem dnum jeste neni konec, treba se tam zase nekdy podivame  |
Ja tedka na treku potkal(mimo jine) dva cechy, kteri prijeli slist Mt. Cooka, ale byl desnej vitr, takze to museli vzat. Tak sly Stuarta jako ja. A rikali ze hodne lezou ve Slovenskykm Raji ledy. Cili pocitej s nejakou zimni vyjizdkou Pry je to tam naramne hezky. Ale ne ze tam pojedete uz ted a beze me  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [ne] 04 11 2007 4:20pm Předmět: |
|
|
Drahousku, copak te t nema, je to tvuj napad a tak bez tebe nevytahnem paty z domu...i kdyz vlastne jo, nejak se musim dostat do skoly Kazdopadne si to tak krasne uzivej, co nejvic muzes, abys mel aspon nejake hezke pribehy na vypraveni a budeme se na tebe tesit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [čt] 08 11 2007 3:19pm Předmět: Vlasecky |
|
|
Joj a ja to tu uz rikam vsem a ty o tom vlastne jeste nevis, ale soutezim s tebou, kdo bude mit delsi vlasy nebo vousy, az prijedes. Jsem trochu v nevyhode, pac kdyz jsi odjizdel, tak jsem je mela kratsi nez ty  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [so] 10 11 2007 2:02am Předmět: Re: Vlasecky |
|
|
| Kamik napsal: | ....... pac kdyz jsi odjizdel, tak jsem je mela kratsi nez ty  | Jako myslis vlasy nebo vousy????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [po] 19 11 2007 11:48am Předmět: tepeeero sombreeero, neda si nekdo toust? |
|
|
Ahoooj Drahousku, Ty se teda mas, takhle si tam vegetit.. jo to my tady proste jenom odhazujeme snih a tesime se na lyze.. A Ty si tam klidne zastipujes kyticky a hnojis si je, aby rostly.. des bes..
Neda si nekdo muffin?
 _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [út] 20 11 2007 3:59pm Předmět: Ty fousy |
|
|
Drahousi, kdy se oholis? nevedela jsem, co tim Kamca myslela.. Ale ted jsem se divala na fotky a je to des bes.. Vypadas jako ctyricetilety a ne dvacetilety.. a kousek _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Eli??kovci zač??tečn?k

|
Zaslal: [so] 24 11 2007 5:59am Předmět: Joey |
|
|
Jestlipak Jirko vis, jak dopadlo vase auticko Joey? To, ze ho Honza prodal na nahradni dily za pouhych 350NZD asi vis. No a my jsme byli pred tydnem v Christchurch a tak jsme se pro zajimavost dosli podivat do naseho oblibeneho autobazaru a hle. Joey. Ten den mel akorat novou wofku. A chteji tam za nej 3950NZD!!!! Pridali tam akorat elektricky varic, 4 hrnicky a kanystr na benzin. Chudaci ti, co ho koupi. Nebudou mit ani tuseni, ze po 50km vari a ze je shnilej.
Zbytek aut, co tam nabizeji je zhruba za stejnou cenu, ale vzhled a vybaveni je opravdu hroznej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [čt] 29 11 2007 3:08pm Předmět: Re: Vlasecky |
|
|
| citace: | Jako myslis vlasy nebo vousy????  |
No, tak vlasy rozhodne a s tema vousama si nejsem jista, zapomnela jsem je s tebou porovnat...Ale prijed uz konecne, dost me ty vousy uz skrabou a prekazi v jidle...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [so] 01 12 2007 5:35am Předmět: Eli??ka |
|
|
pro Eli??ku: Tak to je mazec s t?m autem. Ale kdo v?, t??eba ho opravili. Ale 4 tisice by byli p?kn??. No ??koda, ?e to bylo tak v??echno nahonem, b??t v?c vec? jist??ch mohlo b??t v??echno jinak. Ale jo, tomuhle se prost? jen ???k?? "market forces", enjoy everybody
---------------------------------
pro Werdinka:
| werdinek napsal: | Drahousi, kdy se oholis? nevedela jsem, co tim Kamca myslela.. Ale ted jsem se divala na fotky a je to des bes.. Vypadas jako ctyricetilety a ne dvacetilety.. a kousek |
No a to jsi je??t? nevid?la fotky ze S??uartov??ho ostrova. Tam mi angličan ud?lal takovou fotku, ?e a? ji uvid?te tak padnete na hubu Je??t? n?co dod?l??m na webu, a pak se vrhnu na ty fotky
---------------------------------
Jinak, u? by to tu m?lo b??t v čes??in? i pro neregistrovan?, a taky lidi, m???ete si vybrat obr??zek ke sv??mu profilu a nebo nahr??t vlastn?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [po] 03 12 2007 3:41pm Předmět: |
|
|
Rozkaz Drahousku, uz mam i obrazek, nejak jsem se tam nemohla najit, tak tam mam takovy zaskok, dokud nenajdu sebe  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [út] 04 12 2007 9:35am Předmět: ??e se nestyd??? |
|
|
Drahou??i, takovym bobrem na brad? se nechlub?. M???? del??? vousy ne? m??j strejda a tomu je pades??t p?t a p?stuje si je, co ho zn??m. Vypad???? mnohem star???, pak se m???? t?m holk??m na Z?landu l?bit..  _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
drahousek brepta

|
Zaslal: [pá] 07 12 2007 8:37pm Předmět: |
|
|
prej Bobrem na brade Kam ty na ty vyrazy prosimte chodis !! Ale ja si je taky pestuju uz pul roku Uz si na nich muzu udelat i copanek a dokonce se dvema gumickama Jeste par mesicu a vejdou se tam i tri
Potom doma zkusim na nich udelat dredy, nez to oholim Bude prca
Kamca:
Sikovna holka ses m???? pj?knou libi??ku. Hnedka je to o neco veselejsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [so] 08 12 2007 3:08pm Předmět: D?lka vous????????.... |
|
|
Ahoooj Drahou??ku, kdy? jsem tak vid?la tvoje fotky a na nich tv? p??edlouh? vousy, tak jsem si ??ekla, ?e by bylo nespravedliv?, aby jsi nevid?l i ty, jak si poč?n??m se sv??m p?stov??n?m vousk?? ...Pos?l??m ti tedy odkaz na fotku, kde si m???e?? pom???it, kdo z n??s dvou zat?m vede...J?? osobn? si mysl?m, ?e je to skoro vyrovnan?
http://czenda.rajce.idnes.cz/Maskarni_ples_Kunvald_2006/#PICT1995.JPG |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [so] 08 12 2007 3:53pm Předmět: v??razy |
|
|
Kam bych asi chodila? Do ??koly p??ece.. Ve ??kole je toti? spousta chytr??ch lid?, kte??? m? zahlcuj? ciz?mi v??razy a odborn??mi term?ny a j?? nev?m č?m.. No a j?? m??m potom tak bohatou slovn? z??sobu, ?e si ka?d? slovo pečliv? vyb?r??m z n?kolika variant..  _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
werdinek kec??lek

|
Zaslal: [út] 11 12 2007 2:40pm Předmět: pr??? |
|
|
No to jeteda radost.. tady pr??? u? dva tejdny.. Drahou??ku, Tob? u? stač? taaak m????lo k radosti???  _________________ jeheeeeee.. to je dneska hezkyy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patronek Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [so] 22 12 2007 2:42pm Předmět: |
|
|
Drahousku, copak se to tu stalo? Co to je za zpravy? Ja tomu zase nerozumim  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kamik ukecanej kec??lek

|
Zaslal: [so] 22 12 2007 2:43pm Předmět: |
|
|
Jeeeee....a ja jsem uz pokrocily a pritom tady tomu vubec nerozumim... To je sranda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|